Stage HKI

HKI (Hollander keuken & interieur) is een interieur bouwer gelegen in Bloemendaal. Hierbij heb ik stage gelopen van 1 februari 2021 tot 9 April 2021. Dit was mijn eerste stage van deze opleiding. Hieronder Staan een aantal projecten waarbij ik heb meegewerkt.

Woonkeuken met Eiland
Bij een verbouwing van een woning in Haarlem heb ik meegewerkt aan een mooie woonkeuken met eiland. Alle deuren en lades zijn push to open behalve de koelkast en de vriezer. Uiterlijk is eiken met een afwerking van 
Monocoat pure

Eiken-keuken-overzicht

Afbeelding 1 van 3

Woonkamer kast
In een nieuwbouw wijk kreeg het bedrijf de opdracht voor een woonkamerkast. de kast bestaat uit 2 delen met een schouw ertussen. De led verlichting is met sensoren te bedienen. In het grote vak komt de tv te hangen en alle kabels kunnen ongezien weggelegd worden.

kast-overzicht

Afbeelding 1 van 3

Keuken met wijnkoeler

In een nieuwe keuken in Spaarnwoude was ik verantwoordelijk voor de wijnkoeler en zijn romp. Ik heb de romp gemaakt volgens een tekening die ik had gehad van mijn begeleider. Op de werkplaats in elkaar gezet en op locatie de koelkast geïnstalleerd. Hierbij heb ik de deur van draairichting veranderd en de koelkast in de romp bevestigd. 

Wijnkoelkast-open

Afbeelding 3 van 4

 

Slaapkamer en werkkamer kast
Ik heb bij een woning in Haarlem een slaapkamer en werkkamer kast geplaatst. de kasten push to open deuren met veel laadruimte, voor kleren in de slaapkamer en werk gerelateerde voorwerpen in de werkkamer.

Kamerkast-werkkamer

Afbeelding 1 van 2